Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"X. Schmidt"'
Autor:
C. DiNardo, K. Pratz, P. Panayiotidis, X. Wei, V. Vorobyev, Á. Illés, I. Kim, V. Ivanov, G. Ku, C. L. Miller, M. Zhang, F. Tatsch, J. Potluri, X. Schmidt, C. Recher
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 409-410 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df9802a7024f4f98a16017733373fc22
Publikováno v:
International Journal of Thermofluids, Vol 10, Iss , Pp 100078- (2021)
In light of the climate change, interdisciplinary solutions are needed to deal with end-of-life lithium-ion batteries (LIBs) that are used in Electric vehicles (EVs) in order to avoid a waste problem in the future. Building on both legal and technica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/091646224f344ca994a656c60d31c281
Autor:
Leonie Achner, Tobias Klersy, Benedikt Fels, Tobias Reinberger, Cosima X. Schmidt, Natalie Groß, Susanne Hille, Oliver J. Müller, Zouhair Aherrahrou, Kristina Kusche-Vihrog, Walter Raasch
Publikováno v:
Pflügers Archiv - European Journal of Physiology. 474:993-1002
Investigating atherosclerosis and endothelial dysfunction has mainly become established in genetically modified ApoE−/− or LDL-R−/− mice transgenic models. A new AAV-PCSK9DYDY mouse model with no genetic modification has now been reported as
Publikováno v:
eLife. 11
Publikováno v:
Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility.
Publikováno v:
Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility.
Autor:
Astrid Kause, Libby Oakden, Coleman Krawczyk, Grant Miller, Gemma Bridge, Changqiong Wang, Beth Armstrong, Charles Ffoulkes, Christian Reynolds, Stephen Serjeant, X. Schmidt
Publikováno v:
British Food Journal. 123:3116-3132
PurposeThe study aims to compare survey recruitment rates between Facebook, Twitter and Qualtrics and to assess the impact of recruitment method on estimates of energy content, food safety, carbon footprint and animal welfare across 29 foods.Design/m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Kluczkovski, Christian Reynolds, J. T. da Silva, Sarah Bridle, F. Rauber, R. B. Levy, Angelina Frankowska, X. Schmidt Rivera
Publikováno v:
International Journal of Food Design, Vol 5, Iss 1-2, Pp 167-196 (2020)
Cooking practices play a pivotal role in a healthy diet and lifestyle. Cooking is intertwined with dietary choices. To achieve a sustainable food system, we need to change how we cook and prepare food, along with the time we use to prepare and cook f