Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"X. Capó"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
instname
instname
We conducted one of the first studies to integrate the quantification and characterization of microplastics (MPs), including fibers, in different habitats (sea surface, seafloor and beach sediments) of a coastal Mediterranean marine protected area, a
Autor:
C. Navas-Enamorado, X. Capo, A.M. Galmes-Panades, A. Ortega-Moral, A. Sánchez-Polo, L. Masmiquel, M. Torrens-Mas, P. Navas, M. Gonzalez-Freire
Publikováno v:
Experimental Gerontology, Vol 194, Iss , Pp 112488- (2024)
Aging is an inevitable and gradual decline in several biological functions. Mitochondrial dysfunction is one of the most important hallmarks of aging. In this context, alterations in metabolites associated with mitochondrial dysfunction may serve as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9182b6c49591497e84221e7ea862b67e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
X. Capó, J.J. Company, C. Alomar, M. Compa, A. Sureda, A. Grau, B. Hansjosten, J. López-Vázquez, J.B. Quintana, R. Rodil, S. Deudero
Publikováno v:
Minerva. Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
instname
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
Minerva: Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
Universidad de Santiago de Compostela (USC)
instname
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
Minerva: Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
Universidad de Santiago de Compostela (USC)
Plastics accumulation in marine ecosystems has notable ecological implications due to their long persistence, potential ecotoxicity, and ability to adsorb other pollutants or act as vectors of pathogens. The present work aimed to evaluate the physiol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ce70fa12067563846568d65a8f0ff3bd
https://hdl.handle.net/10347/26062
https://hdl.handle.net/10347/26062
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
X. Capó, A. Arnone, M. Jiménez-García, Antoni Sureda, Gian Carlo Tenore, David Moranta, Silvia Tejada, Giuseppe Annunziata
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 139:111248
Polyphenols are secondary metabolites widely distributed in many plant foods, such a tea, coffee, chocolate and fruits. The consumption of these compounds is related to the improvement or amelioration of many diseases, including diabetes. Nevertheles
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.