Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"X. Aboubakar"'
Publikováno v:
South African Journal of Chemical Engineering, Vol 24, Iss , Pp 196-212 (2017)
The extraction of vegetable oil from Jatropha from the Tanzanian variety with a fat content of 33.84 ± 2.58% and a moisture content of 5.4 ± 1.97%, was made using two methods: the traditional and the mechanical extraction method. The traditional co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0189447fbe84edcbb482f33f4842e82
Autor:
Njintang Yanou Nicolas, X. Aboubakar, Nguimbou Richard Marcel, Scher Joel, Mbofung F. Carl Moses, Deli Markusse
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 12:1242-1252
Colocasia esculenta L. Schott and Xanthosoma sagittifolium L. Schott are two tropical tubers species commonly referred as cocoyams. Colocasia esculenta tuber is usually used for the preparation of achu (smooth paste food), but not always available. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.