Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Wyse BW"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 81:661-673
Information about food usage practices of individuals and groups will help dietitians establish realistic nutrition improvement objectives and compare clients food practices to those of the general population.
Publisher Summary This chapter illustrates assay, purification, and properties of pantetheine. The enzymatic hydrolysis of pantetheine to pantothenate and cysteamine is the final common reaction in the degradation of the coenzymes phosphopantetheine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9075eccf728d2d783ad04ef78a67ee55
https://doi.org/10.1016/0076-6879(86)22145-x
https://doi.org/10.1016/0076-6879(86)22145-x
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 87
A review of the literature indicated a need for nutrition education materials to be current with prevailing scientific knowledge, using advanced instructional technology. Individuals need help in applying nutrition principles to their dietary practic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.