Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Wyrostek, Jakub"'
Autor:
Kowalska, Grażyna a, Bouchentouf, Salim b, c, Kowalski, Radosław d, ⁎, Wyrostek, Jakub d, Pankiewicz, Urszula d, Mazurek, Artur d, Sujka, Monika d, Włodarczyk-Stasiak, Marzena d
Publikováno v:
In Journal of Herbal Medicine June 2022 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kowalski, Radosław a, ∗, Kowalska, Grażyna b, Pankiewicz, Urszula a, Mazurek, Artur a, Włodarczyk-Stasiak, Marzena a, Sujka, Monika a, Wyrostek, Jakub a
Publikováno v:
In LWT July 2019 109:225-232
Autor:
Kowalski Radosław, Mazurek Artur, Pankiewicz Urszula, Włodarczyk-Stasiak Marzena, Sujka Monika, Wyrostek Jakub, Kałwa Klaudia
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 655-662 (2019)
The objective of the study was to identify suitable additives stabilizing standard solutions of ascorbic acid (AA) that would not cause interference in the analytical process with the use of voltammetry in the determination of the AA content in food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90378027182f4f6db413d1379498c7bf
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Feb2024, Vol. 14 Issue 4, p1680, 17p
Publikováno v:
Current Issues in Pharmacy and Medical Sciences, Vol 30, Iss 3, Pp 147-150 (2017)
In the everyday human diet, cereal products are considered to be basics. Such food should have healthy properties and not contain harmful additives, especially heavy metals as exposure to low doses of such xenobiotics can adversely affect human healt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38fe70f9d6f14950bed755c98488fc7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nadulski, Rafał a, ⁎, Skwarcz, Jacek b, Sujak, Agnieszka c, Kobus, Zbigniew a, Zawiślak, Kazimierz a, Stój, Agnieszka d, Wyrostek, Jakub e
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2015 166:370-376
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.