Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wyatt, T.T."'
Publikováno v:
In Fungal Genetics and Biology March 2014 64:11-24
Autor:
van Leeuwen, M.R., Krijgsheld, P., Wyatt, T.T., Golovina, E.A., Menke, H., Dekker, A., Stark, J., Stam, H., Bleichrodt, R., Wösten, H.A.B., Dijksterhuis, J.
Publikováno v:
In Studies in Mycology March 2013 74:71-85
Autor:
Leeuwen, M.R.1, Wyatt, T.T.1, Doorn, T.M.1, Lugones, L.G.2, Wösten, H.A.B.2, Dijksterhuis, J.1
Publikováno v:
Environmental Microbiology Reports. Feb2016, Vol. 8 Issue 1, p45-52. 9p.
Publikováno v:
Environmental Microbiology 17 (2015) 2
Environmental Microbiology, 17(2), 395-411
Environmental Microbiology, 17(2), 395-411
Ascospores of Neosartorya, Byssochlamys and Talaromyces can be regarded as the most stressresistant eukaryotic cells. They can survive exposure at temperatures as high as 85°C for 100 min or more. Neosartorya fischeri ascospores are more viscous and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::41906b7e8146d9398ad66aa3f4291237
https://research.wur.nl/en/publications/functionality-and-prevalence-of-trehalose-based-oligosaccharides-
https://research.wur.nl/en/publications/functionality-and-prevalence-of-trehalose-based-oligosaccharides-
Autor:
Wyatt, T.T.
Food spoilage causes immense losses of food products worldwide and negatively affects human health due the production of toxic compounds, so-called mycotoxins. Worldwide economic costs related to fungal spoilage amounts billions of euro each year. Mi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::6cd5601662963c6a1ad5a120294a2b1b
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/288544
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/288544
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.