Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Wurzer S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Thermochimica Acta 2010 509(1):62-66
Autor:
Uckelmann, H., Blaszkiewicz, S., Nicolae, C., Haas, S., Schnell, A., Wurzer, S., Wagener, R., Aszodi, A., Essers, M.
Publikováno v:
Journal of Experimental Medicine
During homeostasis, hematopoietic stem cells (HSCs) are mostly kept in quiescence with only minor contribution to steadystate hematopoiesis. However, in stress situations such as infection, chemotherapy, or transplantation, HSCs are forced to prolife
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1874::5a3b6923c8c2e15f070e51e69b7e3b68
https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-002E-0962-111858/00-001M-0000-002E-0963-011858/00-001M-0000-002E-0960-5
https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-002E-0962-111858/00-001M-0000-002E-0963-011858/00-001M-0000-002E-0960-5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baur, S., Wurzer, S., Metz, N., Hausladen, H., Fromme, T., Hofmann, T., Eisenreich, W., Hückelhoven, R., Dawid, C.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Aug2021 Supplement S1, Vol. 75, pS005-S005, 1p