Zobrazeno 1 - 10
of 342
pro vyhledávání: '"Wurgaft, A."'
Autor:
McKenzie, Ian R., Lyzhov, Alexander, Pieler, Michael, Parrish, Alicia, Mueller, Aaron, Prabhu, Ameya, McLean, Euan, Kirtland, Aaron, Ross, Alexis, Liu, Alisa, Gritsevskiy, Andrew, Wurgaft, Daniel, Kauffman, Derik, Recchia, Gabriel, Liu, Jiacheng, Cavanagh, Joe, Weiss, Max, Huang, Sicong, Droid, The Floating, Tseng, Tom, Korbak, Tomasz, Shen, Xudong, Zhang, Yuhui, Zhou, Zhengping, Kim, Najoung, Bowman, Samuel R., Perez, Ethan
Publikováno v:
Transactions on Machine Learning Research (TMLR), 10/2023, https://openreview.net/forum?id=DwgRm72GQF
Work on scaling laws has found that large language models (LMs) show predictable improvements to overall loss with increased scale (model size, training data, and compute). Here, we present evidence for the claim that LMs may show inverse scaling, or
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2306.09479
Publikováno v:
In Marine Chemistry 20 April 2019 211:64-74
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 16, Pp 3165-3181 (2019)
Dissimilatory iron reduction is probably one of the oldest types of metabolisms that still participates in important biogeochemical cycles, such as those of carbon and sulfur. It is one of the more energetically favorable anaerobic microbial respirat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/760b42d956ba4d24a98b81d73d93f5cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
wurgaft, benjamin aldes
Publikováno v:
Gastronomica, 2008 May . 8(2), 55-59.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2008.8.2.55
Autor:
wurgaft, benjamin aldes
Publikováno v:
Gastronomica, 2006 May . 6(2), 57-60.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2006.6.2.57
Autor:
wurgaft, benjamin aldes
Publikováno v:
Gastronomica, 2005 Aug . 5(3), 121-124.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2005.5.3.121
Autor:
Wurgaft, Benjamin Aldes
Publikováno v:
History and Theory, 2017 Sep 01. 56(3), 433-441.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48583747
Autor:
Wurgaft, Benjamin Aldes
Publikováno v:
Gastronomica, 2017 Apr 01. 17(1), 74-75.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26362422
Autor:
Wurgaft, Benjamin Aldes
Publikováno v:
Gastronomica, 2003 Nov 01. 3(4), 71-75.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2003.3.4.71