Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Wunderlin D"'
Autor:
Kelly, S.D., Suman, M., Rindy, T., Taous, F., García-González, D.L., Singh, D., Nan Wai, Soe, Zitek, A., Jandric, Z., Almirall, J., Acosta, A., Thao, C., Islam, M., Hoo Fung, L., Kim, Jae-Kyung, Burns, M., Strashnov, I., Sarver, R., Dua, A., Mcvey, C., Shannon, M., Galvin-King, P., Logan, N., Erasmus, S., Samokhin, A., Jie Bay, Lian, Muhammad, S.A., Novak, V., Pérez-Marín, D., Wunderlin, D., Kasozi, G.N., Baeten, V., Handagiripathira, H.M.N.L., McGrath, Terry F., Haughey, Simon A., Islam, Marivil, Elliott, Christopher T.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2021 353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baroni, María Verónica, Gastaminza, J., Wunderlin, D., Rovasio, J.L., Dotti, R., Ghione, S., Ribotti, P., Rosso, J.C.
Publikováno v:
Repositorio Digital Universitario (UNC)
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
Los polifenoles son metabolitos secundarios presentes en gran proporción en las frutas, en su mayoría representados por los flavonoides y ácidos fenólicos. El creciente interés por estas sustancias es principalmente debido a su capacidad antioxi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::122aa740195a854c75f21cf6c4feebbd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.