Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Wu-xi Chen"'
Autor:
Xu, Xiao-Ling, Xue, Yan, Ding, Jia-Ying, Zhu, Zhi-Heng, Wu, Xi-Chen, Song, Yong-Jia, Cao, Yue-Long, Tang, Long-Guang, Ding, Dao-Fang, Xu, Jian-Guang
Publikováno v:
In Acta Biomaterialia December 2022 154:23-48
Autor:
Chen, Yan, Li, Zhi-Hao, Zhou, Miao-Ran, Wu, Xi-Chen, Zhu, Zhi-Heng, Zhang, Jun-Peng, Xu, Jian-Guang, Ding, Dao-Fang
Publikováno v:
In Acta Histochemica February 2022 124(2)
Publikováno v:
In Environmental and Experimental Botany March 2021 183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ding,Dao-Fang, Xue,Yan, Wu,Xi-Chen, Zhu,Zhi-Heng, Ding,Jia-Ying, Song,Yong-Jia, Xu,Xiao-Ling, Xu,Jian-Guang
Publikováno v:
Journal of Inflammation Research.
Dao-Fang Ding,1,2,* Yan Xue,3,* Xi-Chen Wu,1,2,* Zhi-Heng Zhu,1,2 Jia-Ying Ding,1,2 Yong-Jia Song,1,2 Xiao-Ling Xu,4 Jian-Guang Xu1,2 1Center of Rehabilitation Medicine, Yueyang Hospital, Shanghai University of Traditional Chinese Medicin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Guei-Jane *, Wu, Xi-Chen, Lin, Yun-Lian, Ren, Jun, Shum, Andrew Yau-Chik, Wu, Yu-Yuan, Chen, Chieh-Fu
Publikováno v:
In European Journal of Pharmacology 2002 445(3):239-245
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 86:285-290
Polysaccharides produced by Lachnum have been found as biologically active substances in recent years. Herein, extracellular polysaccharides from Lachnum calyculiforme (LEP) fermenting liquor was obtained by the process of Sevag deproteination, H 2 O
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :525-532
Effect of different thermal treatments on formation of 5-hydroxymethyl furfural (5-HMF) and its relation with nonenzymatic browning of litchi juice (cv. Huaizhi) were studied. The results showed that the rate of change in browning index (A 420 ) and