Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Wu Qinghang"'
Autor:
Wu Qinghang, Chengcheng Zhang, Jianming Zhang, Xiaoting Xin, Ting Li, Chengyun He, Shengming Zhao, Daqun Liu
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100493- (2023)
Vegetables from the Brassica species are excellent sources of glucosinolates (GLSs), the precursors of health-promoting isothiocyanates (ITCs). Fermentation enhances the biotransformation of GLSs into potential bioactive ITCs. To explore the biotrans
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6db83b612aaf413e89bfaf4dea8895e5
Autor:
Wu, Qinghang, Liu, Daqun, Zhang, Jianming, Li, Ting, Niu, Haiyue, Xin, Xiaoting, Zhao, Shengming, He, Chengyun, Zhang, Chengcheng
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 1
Publikováno v:
In Food Research International November 2022 161
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chang, Guifang, Wu, Juan, Jiang, Cuihong, Tian, Guiwei, Wu, Qinghang, Chang, Ming, Wang, Xingguo
Publikováno v:
In Bioresource Technology January 2014 152:234-240
Publikováno v:
In Bioresource Technology August 2013 142:255-260
Publikováno v:
In Bioresource Technology August 2013 142:400-406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chang, Guifang1,2, Wu, Juan2, Jiang, Cuihong2, Tian, Guiwei2, Wu, Qinghang2, Chang, Ming1 mingchang@aliyun.com, Wang, Xingguo1
Publikováno v:
Bioresource Technology. Jan2014, Vol. 152, p234-240. 7p.