Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"Wu Na-Na"'
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science January 2025 121
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules August 2024 274 Part 2
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 21-27 (2024)
Chronic diseases inclding diabetes have been important public health problems worldwide. Starch intake is one of the main causes of postprandial blood glucose elevation. Recent studies have demonstrated that polyphenols can slow down the rate of star
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac4e084bb1de4bf19c312dc7279aac20
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 187
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 5, Pp 83-92 (2023)
Whole grains have gained great attention due to their important roles in nutrition and health. Fresh brown rice noodles, which have been considered as a nutritious and healthy whole grain staple food, are more prone to be spoiling, aging, hardening a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38b20b60ac5543eba41256016b836a38
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 3, Pp 62-70 (2023)
Water-soluble dietary fiber was extracted from ten kinds of cereal bran, such as rice fragrance rice bran, long grain fragrant rice bran, indica rice bran, millet rice bran, wheat bran thick bran, wheat bran thin bran, oat bran, sweet buckwheat skin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59c1bc027b9844159b99c5786ce4c663
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International September 2022 159
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 2, Pp 77-84 (2022)
The defatted rice bran was modified by extrusion cooking, and the effects of extrusion cooking on enhancement of soluble dietary fiber (SDF) and structural properties of dietary fiber in rice bran were studied. Taking SDF content as an index, the opt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c69d85c48ea4a2b8e0a66427089d156