Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Wu Kegang"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 227-250 (2023)
Polyphenol oxidase (PPO) is one of the most important factors affecting the browning of fresh-cut fruit and vegetable products. In this research, the effect of aromatic hydrosol on the activity of PPO and its biological antioxidant effect were studie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/579d40ad94bc41c28a316404fff3f49d
Autor:
Wu, Kegang1 (AUTHOR), Huang, Yuqiang1 (AUTHOR) hyq172124@163.com, Zhang, Tong1 (AUTHOR), Chai, Xianghua1 (AUTHOR), Duan, Xuejuan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Natural Product Communications. Sep2024, Vol. 19 Issue 9, p1-13. 13p.
Autor:
Yu, Hongpeng, Xiang, Yujuan, Wu, Kegang, He, Dong, Chai, Xianghua, Xu, Lin, Cheng, Yongqi, Duan, Xuejuan, Li, Wenhui
Publikováno v:
In LWT 15 September 2024 208
Autor:
He, Dong, Wu, Xi-qin, Wu, Kegang, Chai, Xiang-hua, Liang, Ying-lin, Zhang, Xiang-yu, Cha, Qin, Xie, Wei
Publikováno v:
In LWT 15 July 2024 204
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 267 Part 1
Autor:
Yu, Hongpeng, Zhou, Qing, He, Dong, Yang, JinJin, Wu, Kegang, Chai, Xianghua, Xiang, Yujuan, Duan, Xuejuan, Wu, Xiqin
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 31 December 2023 253 Part 4
Autor:
Wu, Kegang, Zhang, Tong, Chai, Xianghua, Wang, Pingping, Duan, Xuejuan, He, Dong, Zou, Dongxin
Publikováno v:
In Microbial Pathogenesis November 2023 184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wen, Rourou, Chai, Xianghua, Wang, Pingping, Wu, Kegang, Duan, Xuejuan, Chen, Jiasi, Zhang, Tong, Zeng, Liya
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 24, p4183, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.