Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wu, Yi‐Huan"'
Autor:
Wu, Yi-Huan, 吳宜環
99
This research focuses on the influence of emotions and intentions on consumer negative electronic Word‐of‐Mouth (eWOM) communications when service failure occurred. Four empirical studies were conducted to examine the relationship between
This research focuses on the influence of emotions and intentions on consumer negative electronic Word‐of‐Mouth (eWOM) communications when service failure occurred. Four empirical studies were conducted to examine the relationship between
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/04742362201028461569
Autor:
Wu, Yi‐Huan1 (AUTHOR), Cheng, Chih‐Yang2 (AUTHOR), Chen, Yen‐Yang2 (AUTHOR), Li, Feng‐Yin2 (AUTHOR) feng64@nchu.edu.tw
Publikováno v:
Journal of the Chinese Chemical Society. May2023, Vol. 70 Issue 5, p1258-1267. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chinese Journal of Liquid Crystals and Displays. 27:456-465
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Research; Aug2012, Vol. 51 Issue 33, p10778-10784, 7p
Autor:
Wu, Yi-Huang, 吳易皇
103
D-Psicose is a rare monosaccharide in the nature which has special physiological functions being used as a food additive or sweetener but expensive. It has been announced as generally recognized as safe (GRAS) by Food and Drug Administration
D-Psicose is a rare monosaccharide in the nature which has special physiological functions being used as a food additive or sweetener but expensive. It has been announced as generally recognized as safe (GRAS) by Food and Drug Administration
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/95042653057184135620