Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"Wu, Yanyang"'
Proinflammatory Mechanism of N-Glycolylneuraminic Acid in Mice through Regulating the Gut Microbiota
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 103-113 (2024)
In this study, the effect of 18 weeks of dietary supplementation of porcine submaxillary gland mucin (PSM) as an abundant source of N-hydroxyacetylneuraminic acid (Neu5Gc) on the expression of proteins involved in the nuclear factor kappa-B (NF-κB)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6454205d4f1b4c57bc9ef57e2be5253e
Autor:
Deng, Chuangye, Zou, Huiyu, Wu, Yanyang, Lou, Aihua, Liu, Yan, Luo, Jie, Quan, Wei, Shen, Qingwu
Publikováno v:
In Poultry Science August 2024 103(8)
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 15 July 2024 340
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Publikováno v:
In Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers April 2024 157
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 16-22 (2023)
This study investigated how to reduce the content of N-hydroxyacetylneuraminic acid (Neu5Gc) in pork. By using Neu5Gc standard solution, porcine submandibular gland mucin (PSM) solution, meat pieces and minced meat as experimental subjects, and high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15fb297d799e4bdbb033e97f263268ef
Publikováno v:
In Microporous and Mesoporous Materials 1 January 2024 363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.