Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wu, Tongjiao"'
Publikováno v:
In LWT 1 August 2024 205
Autor:
Wu, Tongjiao, Phacharapan, Santudprom, Inoue, Natsuki, Sakamoto, Mitsuki, Kamitani, Yoshinori
Publikováno v:
In Food Control July 2023 149
Autor:
Wu, Tongjiao, Sakamoto, Mitsuki, Phacharapan, Santudprom, Inoue, Natsuki, Kamitani, Yoshinori
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu T; College of Food Science and Biology, Hebei University of Science and Technology, Shijiazhuang 050018, China.; The United Graduate School of Agricultural Sciences, Kagoshima University, 1-21-24 Korimoto, Kagoshima 890-0065, Japan., Li H; College of Food Science and Biology, Hebei University of Science and Technology, Shijiazhuang 050018, China., Li J; College of Food Science and Biology, Hebei University of Science and Technology, Shijiazhuang 050018, China., Hao J; College of Food Science and Biology, Hebei University of Science and Technology, Shijiazhuang 050018, China.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 23; Vol. 12 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 23.