Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Wu, Songhai"'
Autor:
Wu, Songhai1 (AUTHOR) wsh2988@sohu.com, Li, Zhou1 (AUTHOR) lizhou@faas.cn, Yang, Yanfei2 (AUTHOR) yyfwork1028@163.com, Sun, Jin2 (AUTHOR), Lian, Dongmei1 (AUTHOR), Lai, Zhengfeng1 (AUTHOR), Hong, Jianji1 (AUTHOR) hjianji@163.com
Publikováno v:
Agronomy. Aug2024, Vol. 14 Issue 8, p1627. 17p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 328-337 (2023)
Green sweat peppers are rich in nutrients and diverse in shape and color. Apart from being eaten as a vegetable, it is widely used as seasoning and side dishes. Due to respiration and infection by harmful microorganisms, postharvest green peppers are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebf3792a73fd4204a0ac56eb1c9a7c36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering December 2022 10(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lai, Zhengfeng, Lian, Dongmei, Zhang, Shaoping, Ju, Yudong, Lin, Bizhen, Yao, Yunfa, Wu, Songhai, Hong, Jianji, Li, Zhou
Publikováno v:
Phyton (0031-9457); 2024, Vol. 93 Issue 6, p1143-1158, 16p
Autor:
Wang, Cong, Jia, Shaoyi, Zhang, Yongchao, Nian, Yao, Wang, Yan, Han, You, Liu, Yong, Ren, Haitao, Wu, Songhai, Yao, Kexin, Han, Xu *
Publikováno v:
In Applied Catalysis B: Environment and Energy 5 August 2020 270
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2015 93:148-155
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 22 September 2014 110:278-284
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.