Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Wu, Rangpeng"'
Autor:
YANG Yunqi, LI Zizi, LIU Shuang, ZHANG Qin, YOU Jie, FANG Min, WU Rangpeng, JIA Xiaofang, LI Min, WANG Huijun, DU Wenwen, SU Chang
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 8, Pp 1199-1204 (2023)
ObjectiveThis study aimed to investigate the association between eating out frequency and taste preferences among urban Chinese adults.MethodsA convenient sampling method was employed to select 1 957 adult residents aged 18 to 65 from four urban area
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c0631430da94e09bb5eb8cdf3f60476
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duan, Lidan, Su, Liqin, He, Xiaohong, Du, Yegang, Duan, Yanying, Xu, Ning, Wu, Rangpeng, Zhu, Yunfeng, Shao, Ranqi, Unverzagt, Frederick W., Hake, Ann M., Jin, Yinlong, Gao, Sujuan
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Apr2024, Vol. 202 Issue 4, p1401-1410, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luo, Jiao, Su, Liqin, He, Xiaohong, Du, Yegang, Xu, Ning, Wu, Rangpeng, Zhu, Yunfeng, Wang, Ting, Shao, Ranqi, Unverzagt, Frederick W., Hake, Ann M., Jin, Yinlong, Gao, Sujuan
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Aug2023, Vol. 201 Issue 8, p3679-3687, 9p
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 189, p 02011 (2020)
From 2012 to 2019, the risk monitoring of food chemical contaminants and harmful factors in Enshi Prefecture found that the sulfur dioxide residues in food exceeded the standard seriously, and the sample exceeded the standard rate of 8.16%-17.7%, inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/196a135a55b947e4bef10f95d4f59bae
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 9/15/2020, Vol. 189, p1-3, 3p