Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Wu, Fei‐Fei"'
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science January 2025 121
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 21-27 (2024)
Chronic diseases inclding diabetes have been important public health problems worldwide. Starch intake is one of the main causes of postprandial blood glucose elevation. Recent studies have demonstrated that polyphenols can slow down the rate of star
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac4e084bb1de4bf19c312dc7279aac20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cai, Shi-Qing, Tang, Zhi-Mei, Xiong, Cen, Wu, Fei-Fei, Zhao, Jun-Ren, Zhang, Qiang, Wang, Li, Zhang, Xiao-Nan, Zhao, Xin-Huai
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:918-926
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.