Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Wu, Daying"'
Autor:
Guo, Lei, Wang, Qingru, Chen, Heng, Wu, Daying, Dai, Cuican, Chen, Yifei, Ma, Yanrong, Wang, Zhonghua, Li, Hongxia, Cao, Xinyou, Gao, Xin
Publikováno v:
In Food Research International October 2022 160
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiang Y; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Xu Z; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Qian R; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Wu D; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Lin L; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Shen J; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Zhu P; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Chen F; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China., Liu C; Department of Cardiology, The Fifth Affiliated Hospital of Wenzhou Medical University, Lishui Central Hospital, Lishui, China.
Publikováno v:
International journal of applied & basic medical research [Int J Appl Basic Med Res] 2024 Apr-Jun; Vol. 14 (2), pp. 85-93. Date of Electronic Publication: 2024 May 24.
Autor:
Ma Y; State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, China., Wu D; State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, China., Guo L; State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, China., Yao Y; State Key Laboratory of Plateau Ecology and Agronomy, Qinghai Key Laboratory of Hulless Barley Genetics and Breeding, Qinghai Subcenter of National Hulless Barley Improvement, Qinghai University, Xining, China., Yao X; State Key Laboratory of Plateau Ecology and Agronomy, Qinghai Key Laboratory of Hulless Barley Genetics and Breeding, Qinghai Subcenter of National Hulless Barley Improvement, Qinghai University, Xining, China., Wang Z; State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, China., Wu K; State Key Laboratory of Plateau Ecology and Agronomy, Qinghai Key Laboratory of Hulless Barley Genetics and Breeding, Qinghai Subcenter of National Hulless Barley Improvement, Qinghai University, Xining, China., Cao X; National Engineering Laboratory for Wheat and Maize, Key Laboratory of Wheat Biology and Genetic Improvement in North Yellow and Huai River Valley, Ministry of Agriculture, Crop Research Institute, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan, China., Gao X; State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, China.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2022 Apr 13; Vol. 9, pp. 846808. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 13 (Print Publication: 2022).