Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Wu, Benhong"'
Autor:
Liu, Chunyan, Wang, Lijun, Wang, Junfang, Wu, Benhong, Liu, Wen, Fan, Peige, Liang, Zhenchang, Li, Shaohua
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2013 136(2):643-649
Autor:
Chen, Sha, Fang, Linchuan, Xi, Huifen, Guan, Le, Fang, Jinbao, Liu, Yanling, Wu, Benhong, Li, Shaohua
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 29 April 2012 724:127-135
Autor:
Chai, Qianqian, Wu, Benhong, Liu, Weisheng, Wang, Lijun, Yang, Chunxiang, Wang, Yiju, Fang, Jinbao, Liu, Youchun, Li, Shaohua
Publikováno v:
In Food Chemistry 2012 130(2):432-440
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2011 128(4):823-830
Autor:
Kong, Junhua, Wu, Jing, Guan, Le, Hilbert, Ghislaine, Delrot, Serge, Fan, Peige, LIANG, Zhenchang, Wu, Benhong, Matus, José Tomás, Gomès, Eric, Dai, Zhanwu
Publikováno v:
Planta
Planta, Springer Verlag, 2021, 253 (4), pp.131. ⟨10.1007/s00425-021-03613-4⟩
Planta, Springer Verlag, 2021, 253 (4), pp.131. ⟨10.1007/s00425-021-03613-4⟩
National audience; Cryptosporidium parvum infection is a “One Health” threat worldwide that leads to acute diarrhea. The development of cryptosporidiosis is closely related to the immune status of its host, affecting primarily young ruminants, in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1ba3a1418e334150e0194e01132b794c
https://hal.inrae.fr/hal-03307918
https://hal.inrae.fr/hal-03307918
Autor:
Liang, Zhenchang, Wu, Benhong, Fan, Peige, Yang, Chunxiang, Duan, Wei, Zheng, Xianbo, Liu, Chunyan, Li, Shaohua
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 111(4):837-844
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guan, Le, Wu, Benhong, Hilbert, Ghislaine, Li, Shaohua, Gomès, Eric, Delrot, Serge, Dai, Zhanwu
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, Elsevier, 2017, 98, pp.2-9
Food Research International, Elsevier, 2017, 98, pp.2-9
Amino acid composition of the grape berry at harvest is important for wine making. The present study investigates the complex interplay between tissue, cultivar and light conditions that determine berry amino acid content. Twenty amino acids were ass
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::328952e8cac099b513e6f765b08056fc
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03170626
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03170626