Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Wrzodak, Anna"'
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 31, Iss 2, Pp 105-114 (2023)
The study was conducted on iceberg lettuce ‘Ice Wave F1’. The effect of prestorage treatment with seven essential oils (EOs) of rosemary, peppermint, basil, thyme, marjoram, lemon, and oregano on the quality of cut lettuce was evaluated. The lett
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb4cbed4d3c143129b53290e5bdc340a
Autor:
Grzegorzewska, Maria, Badełek, Ewa, Matysiak, Bożena, Kaniszewski, Stanisław, Dyśko, Jacek, Kowalczyk, Waldemar, Wrzodak, Anna, Szwejda-Grzybowska, Justyna
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 April 2023 313
Publikováno v:
In Food Control September 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 28, Iss 1, Pp 123-130 (2020)
The aim of the study was evaluation of water from geothermal source Uniejów for spontaneous fermentation of red beetroot, assuming that beetroot values in combination with highly mineralized water will lead to innovative products with excellent orga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0f50e884dd844cab5ff0178dcfc01dc
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 28, Iss 1, Pp 101-110 (2020)
The study was conducted to assess the effect of 1-methylcyclopropene (1-MCP) treatment on the storage ability of fresh-cut pepper fruit. The cut fruit of pepper ‘Yecla F1’ were treated immediately after cutting and ‘Roberta F1’ before cutting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98d27d28855c4047b81da2bdf72b0e76
Autor:
Szwejda-Grzybowska Justyna I., Wrzodak Anna, Grzegorzewska Maria, Gajewski Marek, Kosson Ryszard
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 27, Iss 2, Pp 113-120 (2019)
The aim of this study was to determine the influence of dipping in tap and hot water (53 or 55 °C) before storage and conditions during short-term storage: 4 days at 18–20 °C temperature or 7 days at 0 or 5 °C, on contents of total polyphenols,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6fc0cbbdd784c9a8ee9912c48958512
Autor:
Wrzodak Anna, Gajewski Marek
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 23, Iss 2, Pp 121-126 (2015)
Tomato fruit cv. ’Faustine’ F1 were harvested at mature green and full-red stages and treated with 1 or 2 µl·l−1 of 1-methylcyclopropene (1-MCP) at 20 °C and 85-90% RH, for 21 hours to investigate the ability to delay ripening. Treated and c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4423bc96153411fa9d21e6deaaf88ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.