Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Wosten, H.A.B."'
Establishment of the dikaryotic mycelium and formation of fruiting bodies are highly complex developmental programmes that are activated by a combination of environmental cues. A wide variety of proteins are expected to regulate and coordinate these
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::b6d019aad1c9ac87b6daaadfd4f7aae0
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/330405
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/330405
Autor:
de Vos, A.M., Jurak, E., Pels, Gill, Scholtmeijer, K., Bonnet, Barbara, Lugones, Luis G., Kabel, M.A., Wosten, H.A.B.
Publikováno v:
Mushroom Science XIX
Mushroom Science XIX. International Society for Mushroom Science (ISMS)
Mushroom Science XIX. International Society for Mushroom Science (ISMS)
After 2-3 flushes of Agaricus bisporus mushroom production, champost still contains about50% of the carbohydrates and 45% of the lignin originally present in compost. Increaseduptake of the unused pool of polysaccharides may increase mushroom yield.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6143e32396c869c87bebc846613428de
https://research.wur.nl/en/publications/increasing-carbohydrate-degradation-in-compost-during-commercial-
https://research.wur.nl/en/publications/increasing-carbohydrate-degradation-in-compost-during-commercial-
Autor:
Bleichrodt, Robert-Jan, Hulsman, Marc, Wosten, H.A.B., Reinders, Marcel J T, Sub Molecular Microbiology, Dep Biologie, Molecular Microbiology
Publikováno v:
mBio, Vol 6, Iss 2 (2015)
mBio, 6(2):e00111. American Society for Microbiology
MBio [E], 6(2), 1. American Society for Microbiology
mBio
Bleichrodt, R J, Hulsman, M, Wosten, H A B & Reinders, M J T 2015, ' Switching from a Unicellular to Multicellular Organization in an Aspergillus niger Hypha ', mBio, vol. 6, no. 2, e00111 . https://doi.org/10.1128/mBio.00111-15
mBio vol. 6 no. 2 e00111-15
mBio, 6(2):e00111. American Society for Microbiology
MBio [E], 6(2), 1. American Society for Microbiology
mBio
Bleichrodt, R J, Hulsman, M, Wosten, H A B & Reinders, M J T 2015, ' Switching from a Unicellular to Multicellular Organization in an Aspergillus niger Hypha ', mBio, vol. 6, no. 2, e00111 . https://doi.org/10.1128/mBio.00111-15
mBio vol. 6 no. 2 e00111-15
Pores in fungal septa enable cytoplasmic streaming between hyphae and their compartments. Consequently, the mycelium can be considered unicellular. However, we show here that Woronin bodies close ~50% of the three most apical septa of growing hyphae
Microbial cell surfaces, surface-exposed organelles, and secreted proteins are important for the interaction with the environment, including adhesion to hosts, protection against host defense mechanisms, nutrient acquisition, and intermicrobial compe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::61bbfdb430b71487f4ca639c084315fb
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/328045
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/328045
Autor:
Tommassen, J.P.M., Wosten, H.A.B., Lugtenberg, B., Sub Molecular Microbiology, Dep Biologie, Molecular Microbiology
Publikováno v:
Principles of Plant-Microbe Interactions ISBN: 9783319085746
Principles of plant-microbe interactions, 33. Springer International Publishing
STARTPAGE=33;TITLE=Principles of plant-microbe interactions
Principles of plant-microbe interactions, 33. Springer International Publishing
STARTPAGE=33;TITLE=Principles of plant-microbe interactions
Microbial cell surfaces, surface-exposed organelles, and secreted proteins are important for the interaction with the environment, including adhesion to hosts, protection against host defense mechanisms, nutrient acquisition, and intermicrobial compe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e6fc8d3b27ac26c4f6d4069dd0804f0a
https://doi.org/10.1007/978-3-319-08575-3_6
https://doi.org/10.1007/978-3-319-08575-3_6
Publikováno v:
Journal of general microbiology
Journal of general microbiology, Society for General Microbiology, (Journal Sales), 1993, 139, pp.969-978
Journal of general microbiology, Society for General Microbiology, (Journal Sales), 1993, 139, pp.969-978
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::25899fb222573467be089257218d4b55
https://hal.inrae.fr/hal-02704544
https://hal.inrae.fr/hal-02704544
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.