Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Wosiacki G"'
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2000 42(2):149-158
Autor:
Giovanetti Canteri, Maria Helene, Scheer, A.P., Ginies, Christian, Reich, M., Renard, Catherine, Wosiacki, G.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering
Journal of Food Process Engineering, Wiley, 2012
Journal of Food Process Engineering, Wiley, 2012, 35, pp.800-809. ⟨10.1111/j.1745-4530.2010.00618.x⟩
Journal of Food Process Engineering, Wiley, 2012
Journal of Food Process Engineering, Wiley, 2012, 35, pp.800-809. ⟨10.1111/j.1745-4530.2010.00618.x⟩
International audience; Yellow passion fruit processing in Brazil releases large amounts of waste (300,000 metric tons per year) that could be used as an alternative raw material for extracting potentially 2,000 metric tons of pectin. Valorization of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7bcfea6997eccd68365ada547c41c298
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01329707
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01329707
Autor:
Nogueira, Alessandro, Wosiacki, G., Drilleau, Jean-François, Le Quéré, Jean-Michel, Renard, Catherine
Publikováno v:
European Symposium on Apple Processing
European Symposium on Apple Processing, Mar 2005, Rennes, France. Poster 2.8, p. 57
European Symposium on Apple Processing, Mar 2005, Rennes, France. Poster 2.8, p. 57
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c1a34395a2d781ddebcf302fe7c99383
https://hal.inrae.fr/hal-02828010
https://hal.inrae.fr/hal-02828010
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.