Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Wortmann, Judith"'
Autor:
Martínez, Dalgys, Cantillo, Jose Fernando, Herazo, Helber, Wortmann, Judith, Keller, Walter, Caraballo, Luis, Puerta, Leonardo
Publikováno v:
In Immunology Letters April 2018 196:103-112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Múnera, Marlon, Martínez, Dalgys, Wortmann, Judith, Zakzuk, Josefina, Keller, Walter, Caraballo, Luis, Puerta, Leonardo
Publikováno v:
Allergy; May2022, Vol. 77 Issue 5, p1534-1544, 11p
Autor:
Raith, Marianne, Zach, Doris, Sonnleitner, Linda, Woroszylo, Konrad, Focke-Tejkl, Margarete, Wank, Herbert, Graf, Thorsten, Kuehn, Annette, Pascal, Mariona, Muñoz-Cano, Rosa Maria, Wortmann, Judith, Aschauer, Philipp, Keller, Walter, Braeuer, Simone, Goessler, Walter, Swoboda, Ines
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10650::edbedfe70a15279f92bc407d93b0b68b
https://pub.fh-campuswien.ac.at/doi/10.1038/s41598-019-44208-0
https://pub.fh-campuswien.ac.at/doi/10.1038/s41598-019-44208-0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pfeifer, Sabine, Bublin, Merima, Dubiela, Pawel, Hummel, Karin, Wortmann, Judith, Hofer, Gerhard, Keller, Walter, Radauer, Christian, Hoffmann‐Sommergruber, Karin
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research
Scope Allergens from nuts frequently induce severe allergic reactions in sensitive individuals. The aim of this study was to elucidate the physicochemical characteristics of natural Cor a 14, the 2S albumin from hazelnut. Methods and results Cor a 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.