Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wortmann, Hanna R."'
Autor:
Warschburger, Petra, Wortmann, Hanna R., Walter, Lena P., Bergmann, Manuela M., Gisch, Ulrike A.
Publikováno v:
In Eating Behaviors August 2023 50
Autor:
Wortmann, Hanna R., Gisch, Ulrike A., Jannasch, Franziska, Knüppel, Sven, Bergmann, Manuela M., Warschburger, Petra
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Warschburger, Petra1,2 warschb@uni-potsdam.de, Wortmann, Hanna R.1,2, Gisch, Ulrike A.1,2, Baer, Nadja-Raphaela1,3, Schenk, Liane1,3, Anton, Verena1,3, Bergmann, Manuela M.1,4
Publikováno v:
Nutrition Journal. 12/19/2022, Vol. 21 Issue 1, p1-16. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Warschburger, Petra (Prof. Dr.), Wortmann, Hanna R. (M. Sc.), Gisch, Ulrike A. (PhD), Baer, Nadja-Raphaela (Dr.rer.medic.), Schenk, Liane (PhD), Anton, Verena, Bergmann, Manuela M. (PhD)
Background Eating in absence of hunger is quite common and often associated with an increased energy intake co-existent with a poorer food choice. Intuitive eating (IE), i.e., eating in accordance with internal hunger and satiety cues, may protect fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e8c61ac73ed88da53a9fd66f9a2f06ff
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/58667
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/58667
Autor:
Wortmann, Hanna R., Gisch, Ulrike A. (Prof. Dr.), Bergmann, Manuela M. (Dr.), Warschburger, Petra (Prof. Dr.)
Poor dietary quality is a major cause of morbidity, making the promotion of healthy eating a societal priority. Older adults are a critical target group for promoting healthy eating to enable healthy aging. One factor suggested to promote healthy eat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::288b6773063c3de6fe02e235ef629575
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/58914
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/58914
Autor:
Warschburger, Petra, Wortmann, Hanna R., Gisch, Ulrike A., Baer, Nadja-Raphaela, Schenk, Liane, Anton, Verena, Bergmann, Manuela M.
Background Eating in absence of hunger is quite common and often associated with an increased energy intake co-existent with a poorer food choice. Intuitive eating (IE), i.e., eating in accordance with internal hunger and satiety cues, may protect fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::32da8b24f2bf536616d79d915f7130eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.