Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Wooster TJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wooster TJ; Nestlé Institute of Food Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland. Electronic address: Timothyjames.wooster@rdls.nestle.com., Loussert-Fonta C; Nestlé Institute of Food Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland., Ash A; Nestlé Institute of Food Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland; Quadram Institute Bioscience, Norwich Research Park, Norwich, United Kingdom., Stoudmann R; Nestlé Institute of Food Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland., Hass R; PDW Analytics GmbH, Potsdam, Germany., Colijn I; Nestlé Institute of Food Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland; Wageningen University & Research, Wageningen, Gelderland, Netherlands.
Publikováno v:
Journal of colloid and interface science [J Colloid Interface Sci] 2023 Sep 15; Vol. 646, pp. 426-437. Date of Electronic Publication: 2023 May 12.
Autor:
Colijn I; Nestlé Institute of Material Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland; Wageningen University & Research, Wageningen, Gelderland, Netherlands., Ash A; Nestlé Institute of Material Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland; Quadram Institute Bioscience, Norwich Research Park, Norwich, United Kingdom., Dufauret M; Nestlé Institute of Material Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland., Lepage M; Nestlé Institute of Material Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland., Loussert-Fonta C; Nestlé Institute of Material Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland., Leser ME; Nestlé Institute of Material Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland., Wilde PJ; Quadram Institute Bioscience, Norwich Research Park, Norwich, United Kingdom., Wooster TJ; Nestlé Institute of Material Sciences, Nestlé Research, Vers Chez les Blancs, Lausanne, Switzerland. Electronic address: Timothyjames.wooster@rdls.nestle.com.
Publikováno v:
Journal of colloid and interface science [J Colloid Interface Sci] 2022 Aug 15; Vol. 620, pp. 153-167. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 01.