Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Woolnough, James"'
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1977 Oct 01. 74(10), 4610-4614.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/67792
Publikováno v:
Science, 1975 Apr . 188(4185), 259-261.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1739937
Autor:
Woolnough, James W.1,2,3 James.Woolnough@csiro.au, Bird, Anthony R.1 Tony.Bird@csiro.au, Monro, John A.2 John.Monro@plantandfood.co.nz, Brennan, Charles S.3,4 c.brennan@mmu.ac.uk
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2010, Vol. 11 Issue 8, p2780-2790. 11p. 2 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Impact of Guar and Wheat Bran on the Physical and Nutritional Quality of Extruded Breakfast Cereals.
Publikováno v:
Starch / Staerke; May2008, Vol. 60 Issue 5, p248-256, 9p
Publikováno v:
Australian Journal of Experimental Biology & Medical Science; Oct1979, Vol. 57 Issue 5, p467-477, 11p
Publikováno v:
Australian Journal of Experimental Biology & Medical Science; Apr1979, Vol. 57 Issue 2, p127-139, 13p
Publikováno v:
Immunology & Cell Biology; Oct1979, Vol. 57 Issue 5, p467-477, 11p