Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Woodbury, Travest J."'
Investigation of oligosaccharides and allulose as sucrose replacers in low-moisture wire-cut cookies
Autor:
Woodbury, Travest J., Mauer, Lisa J.
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 192
Autor:
Woodbury, Travest J., Mauer, Lisa J.
Publikováno v:
In Food Research International September 2023 171
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2022 126
Autor:
Fang, Fang, Luo, Xuan, BeMiller, James N., Schaffter, Samuel, Hayes, Anna M.R., Woodbury, Travest J., Hamaker, Bruce R., Campanella, Osvaldo H.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2020 107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Woodbury, Travest J
The research in this dissertation explored the impact of different sugar reducing agents [SRAs: sugars, sugar alcohols, oligosaccharides (OS), and polymers] on the thermal properties of starch (gelatinization, pasting, and retrogradation) and the bak
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a0e8f1dda627c39f6673a20108ed6708
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2023, Vol. 88 Issue 1, p293-314, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.