Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Wood barrels"'
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 23, Iss C, Pp 28-36 (2016)
Bioremediation of contaminated groundwater or soil is currently the cheapest and the least harmful method of removing xenobiotics from the environment. Immobilization of microorganisms capable of degrading specific contaminants significantly promotes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53522bea004442e9829b2dd4ebca5513
Autor:
Vicente, Cecília Dantas
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFALUniversidade Federal de AlagoasUFAL.
The phenolic compounds (gallic acid, vanillic acid, vanillin, syringic acid, syringaldehyde, coumarin and scopoletin), antioxidant capacity, the congeners (acetaldehyde, acetone, furfural, ethyl acetate, n-propanol, isobutanol and isoamyl), contamina
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufal.br/handle/riufal/2190
Autor:
Vicente, Cecília Dantas
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal de Alagoas (UFAL)
Universidade Federal de Alagoas (UFAL)
instacron:UFAL
Universidade Federal de Alagoas (UFAL)
instacron:UFAL
The phenolic compounds (gallic acid, vanillic acid, vanillin, syringic acid, syringaldehyde, coumarin and scopoletin), antioxidant capacity, the congeners (acetaldehyde, acetone, furfural, ethyl acetate, n-propanol, isobutanol and isoamyl), contamina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3384d69ef792172a63654a48e4258608
http://www.repositorio.ufal.br/handle/riufal/2190
http://www.repositorio.ufal.br/handle/riufal/2190
In order to improve Malvazija from Istria wine quality, we used two types of barrels: oak (of French and Croatian origin) and acacia (of Croatian origin). After 12 months ageing period all of the wines were analysed chemically and sensorially. Result
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ead2b5c1162e6ab43e5e3b82b214765e
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.065
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.065
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.