Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Woo-Seoung Choi"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 2 of 2 pro vyhledávání: '"Woo-Seoung Choi"'
1
Quality Characteristics of Sulgidduk by the Addition of Apricot Paste
Autor: Kyung-Yeon Chae, Woo-Seoung Choi
Publikováno v: Korean journal of food and cookery science. 28:695-701
The aim of this study was to determine the optimum amount of apricot paste to add to rice flour for the preparation of Sulgidduk. As the apricot paste level of the Sulgidduk increased, the moisture contents of samples increased (40.10-43.71%), The co
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::35d8c13bc5da10c21954641d69077ccf
https://doi.org/10.9724/kfcs.2012.28.6.695
Zobrazit plný text záznamu
2
Quality characteristics of Sulgidduk by the Addition of Apricot Seed Powder
Autor: Mi-Kyung Choi, Kyung-Yeon Chae, Woo-Seoung Choi
Publikováno v: Korean journal of food and cookery science. 27:653-659
The aim of this study was to determine the optimum amount of apricot seed powder to add to rice flour in oder to prepare Sulgidduk (traditional rice cakes). As the apricot seed powder level of the Sulgidduk increased, the moisture contents of the sam
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4a7888faf83a435e1cbb250d7585b960
https://doi.org/10.9724/kfcs.2011.27.6.653
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 1 mechanical evaluation
  • 1 moisture
  • 2 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......