Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Wongsadee, Thippharak"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loypimai, Patiwit, Nakthong, Apidej, Sitthisuanjik, Kulab, Wongsadee, Thippharak, Moongngarm, Anuchita
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Oct2024, Vol. 18 Issue 10, p8865-8875, 11p
Autor:
Loypimai, Patiwit, Nakthong, Apidej, Sitthisuanjik, Kulab, Wongsadee, Thippharak, Moongngarm, Anuchita
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; October 2024, Vol. 18 Issue: 10 p8865-8875, 11p
Autor:
Wongsadee, Thippharak1 (AUTHOR), Vatanyoopaisarn, Savitri1 (AUTHOR) savitri.v@sci.kmutnb.ac.th, Rungsardthong, Vilai1 (AUTHOR), Thumthanaruk, Benjawan1 (AUTHOR), Puttanlek, Chureerat2 (AUTHOR), Uttapap, Dudsadee3 (AUTHOR), Wetprasit, Nuanchawee4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal. May2021, Vol. 36 Issue 3, p395-403. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-11, 11p