Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Wongprasert, Thanakorn"'
Autor:
Wongprasert, Thanakorn, Mathatheeranan, Pakavit, Siripitakpong, Panatthida, Vilaivan, Tirayut, Suriya, Utid, Rungrotmongkol, Thanyada, Cadwallader, Keith, Suppavorasatit, Inthawoot
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Autor:
Mathatheeranan, Pakavit, Wongprasert, Thanakorn, Fang, Mingchih, Lu, Ting-Jang, Suppavorasatit, Inthawoot
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2024 18
Autor:
Wongprasert, Thanakorn, Mathatheeranan, Pakavit, Chen, Xing, Vilaivan, Tirayut, Suriya, Utid, Rungrotmongkol, Thanyada, Suppavorasatit, Inthawoot
Publikováno v:
In LWT 15 April 2024 198
Autor:
Mathatheeranan, Pakavit, Wongprasert, Thanakorn, Wang, Yi, Fang, Mingchih, Lu, Ting-Jang, Suppavorasatit, Inthawoot
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2024 128
Autor:
Mathatheeranan, Pakavit, Wongprasert, Thanakorn, Na Nan, Tansiphorn, Suwannakul, Ekkarat, Wang, Yi, Lu, Ting-Jang, Fang, Mingchih, Suppavorasatit, Inthawoot
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2023 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edward, Wongprasert Thanakorn, Bunyakanchana Thasorn, Pattaraprachyakul Wasin, Siripitakpong Panattida, Suppavorasatit Inthawoot
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 80, p 04003 (2023)
Cricket insect contains a high quality of protein. To be able to use the proteins in food industry, extraction and isolation steps are necessary to elevate the protein content. The objective of this study was to extract and isolate protein of cricket
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bec03c35a714787af12c8c08c23b6a7