Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wong, Kin‐yeung"'
Predicting odor's pleasantness simplifies the evaluation of odors and has the potential to be applied in perfumes and environmental monitoring industry. Classical algorithms for predicting odor's pleasantness generally use a manual feature extractor
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1903.07821
Publikováno v:
International Journal of Communication Systems. Oct2018, Vol. 31 Issue 15, p1-1. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Kwun-Hung1 (AUTHOR) s1237552@ouhk.edu.hk, Wong, Kin-Yeung1 (AUTHOR) akywong@ouhk.edu.hk
Publikováno v:
Information (2078-2489). Jun2021, Vol. 12 Issue 6, p246-246. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wong, Kin-yeung1 kywong@iprn.edu.mo
Publikováno v:
IEEE Network. Jan/Feb2006, Vol. 20 Issue 1, p28-34. 7p.
Publikováno v:
IEEE Network. May/Jun2004, Vol. 18 Issue 3, p42-47. 6p.