Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Wolny, Szymon"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 3 acetic anhydride
- 3 amino acid composition
- 3 digestibility
- 3 ft-ir spectroscopy
- 3 functional properties
- 2 acetylation
- 2 anthocyanins
- 2 baking
- 2 electrophoresis
- 2 french fries
- 2 frying
- 2 glycoalkaloids
- 2 microwaving
- 2 organic acids
- 2 polyacrylamide gel electrophoresis
- 2 proteins
- 2 rice
- 2 snacks
- 1 acrylamide
- 1 cooking methods
- 1 dry fractionation
- 1 extraction
- 1 food
- 1 isolate
- 1 malic acid
- 1 metabolites
- 1 oryza
- 1 plant
- 1 potatoes
- 1 products
- 1 quality
- 1 snack foods
- 1 succinylation
- 1 tartaric acid
- 1 tubers
- 1 waste