Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Wolmarans, Petro"'
Autor:
Wolmarans, Petro
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2009 Jan 01. 55(1/3), 244-272.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48514101
Autor:
Kruger, H. Salome, Kruger, Annamarie, Vorster, Hester H., Jooste, Pieter L., Wolmarans, Petro
Publikováno v:
In Nutrition Research 2005 25(4):365-375
Autor:
Wolmarans, Petro *, Laubscher, Jacoba A., van der Merwe, Sulene, Kriek, Jozef A., Lombard, Carl J., Marais, Martelle, Vorster, Hester H., Tichelaar, Hendrik Y., Dhansay, Muhammad A., Benadé, A.J.Spinnler
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry 1999 10(10):598-608
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chetty, Joelaine Meryll
Includes abstract.
Includes bibliographical references.
A food composition database needs to be reflective of the commonly consumed foods eaten by the population, in order for it to be comprehensive. The South African Food Data System (SAFO
Includes bibliographical references.
A food composition database needs to be reflective of the commonly consumed foods eaten by the population, in order for it to be comprehensive. The South African Food Data System (SAFO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3158::ed5e8a7f301d760d05c247977ff1c7e3
http://hdl.handle.net/11427/6094
http://hdl.handle.net/11427/6094