Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Wollin B"'
Autor:
Rusnak, T., Azarcoya-Barrera, J., Wollin, B., Makarowski, A., Nelson, R., Field, J.C., Jacobs, L.R., Richard, C.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition January 2024 154(1):284-284
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rusnak, T., Azarcoya-Barrera, J., Wollin, B., Makarowski, A., Nelson, R., Field, J.C., Jacobs, L.R., Richard, C.
Publikováno v:
The Journal of Nutrition; 20230101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Braga Tibaes JR; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Azarcoya-Barrera J; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Wollin B; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Veida-Silva H; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Makarowski A; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Vine D; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada.; Metabolic and Cardiovascular Diseases Laboratory, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Tsai S; Department of Medical Microbiology and Immunology, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Jacobs R; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada.; Metabolic and Cardiovascular Diseases Laboratory, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada., Richard C; Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada.; Metabolic and Cardiovascular Diseases Laboratory, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada.; Department of Medical Microbiology and Immunology, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada.
Publikováno v:
The Journal of nutrition [J Nutr] 2022 May 05; Vol. 152 (5), pp. 1347-1357.