Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Wohlt, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Aug2021 Supplement S1, Vol. 75, pS037-S037, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2019 Supplement S1, Vol. 73, pS122-S122, 1p
Autor:
White, V., Adams, D., Alcorn, B., Bakken, J., Bertram, I., Bos, K., Bonham, D., Colling, D., Demar, P., Diesburg, M., Duflot, L., Evans, D., Fagan, D., Fuess, S., Garzoglio, G., Graham, G., Gerald Guglielmo, Kumar, A., Kupco, A., Klima, B., Litmaath, M., Loebel-Carpenter, L., Lebrun, P., Lueking, L., Merritt, W., Moore, Carmenita, Moore, R., Petravick, D., Pordes, Ruth, Przybycien, M., Rockwell, T., Simmons, J., Schellman, H., Stanfield, N., Terekhov, I., Trumbo, J., Veseli, S., Leeuwen, W., Vranicar, M., Walker, R., Wellner, R., White, S., Wlodek, T., Wohlt, D., Womersley, J., Yip, Kin, Yu, J., Zhang, D.
Publikováno v:
INSPIRE-HEP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ac579ffba78b6f59aa4398becde0e5cc
http://inspirehep.net/record/568148
http://inspirehep.net/record/568148
Autor:
Etzbach L; Institute for Nutritional and Food Sciences, University of Bonn, Bonn 53115, Germany., Gola S; Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging, Freising 85354, Germany., Küllmer F; Institute for Nutritional and Food Sciences, University of Bonn, Bonn 53115, Germany., Acir IH; Institute for Nutritional and Food Sciences, University of Bonn, Bonn 53115, Germany., Wohlt D; Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging, Freising 85354, Germany., Ignatzy LM; Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging, Freising 85354, Germany., Bader-Mittermaier S; Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging, Freising 85354, Germany., Schweiggert-Weisz U; Fraunhofer Institute for Process Engineering and Packaging, Freising 85354, Germany.; School of Life Sciences, Plant Proteins and Nutrition, Technical University of Munich, Freising 85354, Germany.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America [Proc Natl Acad Sci U S A] 2024 Dec 10; Vol. 121 (50), pp. e2319019121. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 02.