Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Witman S"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 69, p 03014 (2023)
The roasting technique is considered one of the coffee processing stages that can continue to be developed for sustainable innovation, both in the process and in the equipment. It is an important factor that determines the coffee’s quality. This st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddffc4bbb32e4c078b834f4b14d4954c
Publikováno v:
2012 IEEE 27th Convention of Electrical & Electronics Engineers in Israel; 1/ 1/2012, p1-5, 5p
Publikováno v:
2007 29th Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine & Biology Society; 2007, p2697-2700, 4p
Autor:
Arbel, M., Ben-Chaim, D., Cohen, M., Draznin, M., Eichenbaum, A., Gover, Abraham, Kleinman, H., Kugel, A., Pinhasi, Yosef, Witman, S., Yakover, Y. M.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; 11/ 1/1994, Issue 1, p518-521, 4p
Publikováno v:
IEEE Transactions on Biomedical Engineering; 1995, Vol. 42 Issue 3, p242-249, 8p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Computers in Biology and Medicine; 1998, Vol. 28 Issue: 3 p193-206, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.