Zobrazeno 1 - 10
of 316
pro vyhledávání: '"Witkowicz A"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 23, p 5524 (2024)
The present work aimed to evaluate the effectiveness of erythritol as an osmotic agent in the osmotic dehydration (OD) process of Japanese quince fruits and to assess its effects on their physicochemical and antioxidant properties. The efficiency of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bc316bad18d4acd95fb3fc3950c38f3
Autor:
Pravednikova, Anna E., Nikitich, Antonina, Witkowicz, Agata, Karabon, Lidia, Flouris, Andreas D., Vliora, Maria, Nintou, Eleni, Dinas, Petros C., Szulińska, Monika, Bogdański, Paweł, Metsios, George S., Kerchev, Victor V., Yepiskoposyan, Levon, Bylino, Oleg V., Larina, Svetlana N., Shulgin, Boris, Shidlovskii, Yulii V.
Publikováno v:
In Biochimie March 2024 218:162-173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kępińska-Pacelik, Jagoda, Biel, Wioletta, Witkowicz, Robert, Frączek, Krzysztof, Bulski, Karol
Publikováno v:
In Research in Veterinary Science December 2023 165
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 15, p 3550 (2024)
Sea buckthorn leaves (SBT_LVs) form notable by-product during harvesting and post-harvest management of the berries. It is already known that sea buckthorn berries are important for their chemical composition and based on this, they occupy a wide fie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b8d6f9ef3144be78adbc48ede080157
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 12, p 5038 (2024)
Each year, agro-foods produce thousands of tonnes of by-products that contain high-value, unique nutrients. The application of plant by-products enables agro-food corporations to obtain value from them and avoid using natural resources. The idea of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ab458c83fb54d1086482ba0dc95e1a6
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-15 (2023)
Abstract Dog caregivers, mainly for economic reasons and easy availability, choose dry, over the counter diets (OTC). The mineral composition of OTC foods depends primarily on the components used in the production of the pet food. Regardless of the m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef921e71602543d595777141f4172527
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Witkowicz, Robert, Biel, Wioletta
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Publikováno v:
Molecules; Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5524, 18p