Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Wiszniewska-Łaszczych A"'
Autor:
Wojtacka Joanna, Wysok Beata, Lipiński Zbigniew, Gomółka-Pawlicka Małgorzata, Rybak-Chmielewska Helena, Wiszniewska-Łaszczych Agnieszka
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 60, Iss 2, Pp 89-100 (2016)
A total of 102 honey samples collected from small apiaries (≤ 20 hives) in Poland were analysed for the presence of Clostridium botulinum spores. The samples were prepared using the dilution centrifugation method and cultured in parallel in cooked
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00ac5c20fe7c46639e7fc47e91a93557
Publikováno v:
Pathogens, Vol 13, Iss 4, p 317 (2024)
Cattle are frequent carriers of Campylobacter spp.; therefore, these bacteria may be transmitted to humans through meat or milk. Campylobacter spp. in raw milk derives most commonly from secondary fecal contamination during the milking process; howev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/205e7acedcc34b00b878e3f1cccab0a2
Autor:
Agnieszka Wiszniewska-Łaszczych, Joanna Szteyn, Marta Sołtysiuk, Jarosław Kowalik, Monika Modzelewska-Kapituła
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 7, p 3027 (2024)
The prevalence of staphylococci in the environment of humans, including food, may lead to the production of toxins and food poisoning in consumers. Additionally, staphylococci constitute a reservoir of genes determining antibiotic resistance. The stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/879bd6a6671b41ddaae4c056ff61b29c
Autor:
Paulina Przyborowska-Zhalniarovich, Dominiek Maes, Iwona Otrocka-Domagała, Katarzyna Paździor-Czapula, Agnieszka Wiszniewska-Łaszczych, Marta Sołtysiuk
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 13, p 2210 (2023)
Although the prevalence of respiratory diseases in slaughter pigs ranges from 19% to 74% and continues to be an important concern for swine herds worldwide, only a few studies have investigated the relationship between respiratory disease and pork qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34be16db908e46ca8caa00d1594daf40
Autor:
Szteyn, Joanna *, Wiszniewska-Łaszczych, Agnieszka, Wojtacka, Joanna, Wysok, Beata, Liedke, Katarzyna
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2020 103(9):8526-8529
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beata Wysok, Joanna Wojtacka, Robert Karczmarczyk, Agnieszka Wiszniewska-Łaszczych, Małgorzata Gomółka-Pawlicka, Joanna Szteyn, Katarzyna Liedtke
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 35, Iss 3, Pp 194-199 (2017)
The level of contamination of honey with Clostridium botulinum spores is considered as an indicator of the adequacy of hygienic practices during collection, extraction, and subsequent processing. A total of 39 honey samples purchased directly from be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45632925c8924195a66e79148e019dd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.