Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Wireko‐Manu, Faustina Dufie"'
Autor:
Akyereko, Yaw Gyau1 (AUTHOR) akyereko.edu@gmail.com, Wireko-Manu, Faustina Dufie2 (AUTHOR), Alemawor, Francis2 (AUTHOR), Adzanyo, Mary3 (AUTHOR), Dinçer, Cüneyt (AUTHOR) cdincer@akdeniz.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 10/23/2024, Vol. 2024, p1-12. 12p.
Autor:
Serwah Ayeh, Evelyn a, b, ∗, Asiamah, Ebenezer b, Boakye, Abena Achiaa a, Wireko-Manu, Faustina Dufie a, Aryeetey, Enoch b, Oduro, Ibok N. a
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Autor:
Adams, Zeenatu Suglo a, ⁎, Wireko Manu, Faustina Dufie b, Agbenorhevi, Jacob b, Oduro, Ibok b
Publikováno v:
In Scientific African November 2019 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amoah, Roseline Esi1 (AUTHOR), Wireko-Manu, Faustina Dufie2 (AUTHOR), Oduro, Ibok2 (AUTHOR), Saalia, Firibu Kwesi3 (AUTHOR), Ellis, William Otoo2 (AUTHOR), Dodoo, Alexander1 (AUTHOR), Dermont, Charles4 (AUTHOR), Manful, Maame Ekua5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 1/8/2022, p1-7. 7p.
Autor:
Akyereko, Yaw Gyau1,2 (AUTHOR), Wireko-Manu, Faustina Dufie2 (AUTHOR), Alemawor, Francis2 (AUTHOR), Adzanyo, Mary3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 12/15/2021, p1-10. 10p.
Autor:
ODURO, LORETTA, ALLOTEY, JOSHUA ALLOTEI, AKYEREKO, YAW GYAU, WIREKO-MANU, FAUSTINA DUFIE, AKOWUAH, JOSEPH O.
Publikováno v:
Research on Crops; Dec2023, Vol. 24 Issue 4, p727-736, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amoah, Roseline Esi1 (AUTHOR) rosarchie@yahoo.com, Wireko‐Manu, Faustina Dufie2 (AUTHOR), Oduro, Ibok2 (AUTHOR), Saalia, Firibu Kwesi3 (AUTHOR), Ellis, William Otoo2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2020, Vol. 8 Issue 11, p5934-5942. 9p.
Publikováno v:
Journal of Science and Technology (Ghana); Vol. 40 No. 2 (2022): Vol. 40 No. 2 (2022); 58-70
This study explored the feasibility of developing a ready-to-prepare cocoyam pottage, 'mpotompoto' to meet consumers' need for convenience in traditional dishes. Cocoyam chunks (1.2cm x 1.2cm x 1.2cm) were pre-gelatinized to obtain the instant base i