Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Wirawan W"'
Autor:
Sulistyo, A. B., Wirawan, W. A.
Publikováno v:
Journal of Achievements in Materials & Manufacturing Engineering; Apr2024, Vol. 123 Issue 2, p49-57, 9p
Autor:
Kurniasih, P., Wirawan, W. A., Narto, A., Pribadi, O. S., Imron, N. A., Rachman, N. F., Pradipta, A.
Publikováno v:
Archives of Materials Science & Engineering; Jul2023, Vol. 122 Issue 1, p13-21, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JOIV: International Journal on Informatics Visualization, Vol 6, Iss 4, Pp 778-783 (2022)
Wireless Sensor Network (WSN) is a collection of sensors communicating at close range by forming a wireless-based network (wireless). Since 2015 research related to the use of WSN in various health, agriculture, security industry, and other fields ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f8558f5ce714e2b98ca51025c65f81e
Autor:
Tonda Rusli, Setyobudi Roy Hendroko, Sutanto Adi, Zalizar Lili, Supartini Nonok, Purbajanti Endang Dwi, Vincevica-Gaile Zane, Zekker Ivar, Widodo Wahyu, Basyaruddin Muhammad, Fauzi Ahmad, Sulistyoningrum Delfy Diah, Wirawan Wira
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 104, p 00038 (2024)
This study examines the impact of using dry rice, characterized by low calories and high resistant starch content, on broiler performance under heat stress conditions in Indonesia. Broilers face challenges related to stress, particularly heat stress,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c161914dc8e449b808570cce0b6828a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Elkomika, Vol 11, Iss 1 (2023)
ABSTRAK Salah satu unsur penyebab kebakaran adalah api. Berbagai sistem deteksi kebakaran digunakan untuk pengidraan seperti sensor tunggal non-visual. akan tetapi, kebanyakan sensor-sensor tersebut memiliki keterbatasan sensitifitas, missed detecti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/409060d15df14544b3e5333690ebde18
Autor:
Budi Santosa, Wirawan Wirawan
Publikováno v:
Teknologi Pangan: Media Informasi dan Komunikasi Ilmiah Teknologi Pertanian, Vol 12, Iss 2, Pp 250-256 (2021)
Nata de coco one of the beverage products produced from fermented coconut water using the help of starter Acetobacter xylinum. This product is very popular with people ranging from children to parents because the shape and texture resembles a gel. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f554159dc4c41899a2e96e44f939d44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.