Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Wingartz, Isabell"'
BACKGROUND Nowadays, biotechnological production receives increasing interest as an alternative source of natural aromas. Unfortunately, especially for hydrophobic and semi-volatile aromas, the heterogeneous product partitioning between all phases pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1ad8350d4fe7ff6faf5c0c0d099c5687
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal; Jan2021, Vol. 36 Issue 1, p137-147, 11p
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; December 2019, Vol. 67 Issue: 49 p13412-13419, 8p