Zobrazeno 1 - 10
of 3 273
pro vyhledávání: '"Wine spoilage"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teixeira dos Santos, Cláudia Andreia1 (AUTHOR), Páscoa, Ricardo Nuno Mendes Jorge1 (AUTHOR) rnpascoa@ff.up.pt, Pérez-del-Notario, Nuria2 (AUTHOR), González-Sáiz, José Maria2 (AUTHOR), Pizarro, Consuelo2 (AUTHOR), Lopes, João Almeida3 (AUTHOR) rnpascoa@ff.up.pt
Publikováno v:
Molecules. Apr2024, Vol. 29 Issue 8, p1882. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul Le Montagner, Laeticia Etourneau, Patricia Ballestra, Marguerite Dols-Lafargue, Warren Albertin, Julie Maupeu, Virginie Moine, Vincent Renouf, Isabelle MASNEUF-POMAREDE
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 3 (2024)
The cellar environment harbours a consortium of microorganisms on the material surfaces and in the air. Among these microorganisms, the spoilage yeast Brettanomyces bruxellensis can colonise surfaces due to its specific bioadhesive properties. In thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/906503121afa4e849142bdcdaaf06bf9
Autor:
Delso, Carlota, Ospina, Sebastián, Berzosa, Alejandro, Raso, Javier, Álvarez-Lanzarote, Ignacio
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies October 2023 89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cláudia Andreia Teixeira dos Santos, Ricardo Nuno Mendes Jorge Páscoa, Nuria Pérez-del-Notario, José Maria González-Sáiz, Consuelo Pizarro, João Almeida Lopes
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 8, p 1882 (2024)
Wine aroma is one of the most frequently used and explored quality indicators. Typically, its assessment involves estimating the volatile composition of wine or highly trained assessors conducting sensory analysis. However, current methodologies rely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83c668a3168140a3b14a9cf1ac4851ba
Autor:
Villalba, María Leticia, Mazzucco, María Belén, Lopes, Christian Ariel, Ganga, María Angélica, Sangorrín, Marcela Paula
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 October 2020 331
Autor:
Filipe-Ribeiro, Luís, Milheiro, Juliana, Ferreira, Leonor C., Correia, Elisete, Cosme, Fernanda, Nunes, Fernando M.
Publikováno v:
In LWT November 2019 115