Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Wine fraud"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 1, p 10 (2022)
Due to increased fraud rates through counterfeiting and adulteration of wines, it is important to develop novel non-invasive techniques to assess wine quality and provenance. Assessment of quality traits and provenance of wines is predominantly under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a9f5e5ea2df4de6ab634edb33073076
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Economist. 11/18/2023, Vol. 449 Issue 9372, p77-77. 2/3p.
Publikováno v:
Fermentation; Volume 9; Issue 1; Pages: 10
Due to increased fraud rates through counterfeiting and adulteration of wines, it is important to develop novel non-invasive techniques to assess wine quality and provenance. Assessment of quality traits and provenance of wines is predominantly under
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The dataset includes the results of food fraud vulnerability assessments (on spice/ginger and wine) of various companies based in China and Europe. The data form part of WP3 (Task 3.2): Implementation of innovations in food authenticity. The data is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::c8fa374db3145ee112eeb755f89dcff6
https://doi.org/10.5281/zenodo.6012045
https://doi.org/10.5281/zenodo.6012045
Autor:
Rebecca Gibb
“This slim yet insightful and entertaining volume documents the many instances where wine drinkers did not get what they paid for, sometimes with deadly consequences.”—New York Times, Best Wine Books of 2023How fakes, fraudsters, and grape crus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.