Zobrazeno 1 - 10
of 4 642
pro vyhledávání: '"Wine Lees"'
Autor:
Zhu, Mingming1 (AUTHOR), Zhang, Tiantian1 (AUTHOR), Xu, Duhan1 (AUTHOR), Zhou, Bijun1 (AUTHOR), Wang, Kaigong1 (AUTHOR), Liao, Chaosheng1 (AUTHOR), Cheng, Zhentao1 (AUTHOR), Li, Ping1 (AUTHOR), Chen, Chao1 (AUTHOR) chenc@gzu.edu.cn
Publikováno v:
BMC Microbiology. 10/22/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Park, Yun-Ho1 (AUTHOR) yupark327@gmail.com, Kwon, Min-Jeong1 (AUTHOR) minjung12320@gmail.com, Shin, Dong-Min1 (AUTHOR) sdm@kmu.ac.kr, Lee, Sam-Pin1,2 (AUTHOR) splee@kmu.ac.kr
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Sep2024, Vol. 4 Issue 3, p1203-1214. 12p.
Publikováno v:
Feed Research. 2024, Vol. 47 Issue 20, p75-79. 5p.
Impact of fermented wine lees on gut microbiota and metabolic responses in Guanling crossbred cattle
Autor:
Mingming Zhu, Tiantian Zhang, Duhan Xu, Bijun Zhou, Kaigong Wang, Chaosheng Liao, Zhentao Cheng, Ping Li, Chao Chen
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background The addition of wine lees to diets can make up for the deficiencies caused by traditional forages in beef cattle farming. However, the effects of different wine lees ratios on average daily weight, gastrointestinal microbial commu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d2e53c8a5d74abcbc1de6b2d9fa140c
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 3, Pp 1203-1214 (2024)
Functional vinegar with high γ-aminobutyric acid (GABA) content was manufactured through a two-stage serial co-fermentation of rice wine lees, a by-product of Korean rice wine, using lactic acid bacteria (LAB) and acetic acid bacteria (AAB). The fir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ca6edbb6fd643b5b17783d9d51951f4
Autor:
Bragais, Edward Kevin B.1,2, Medina, Paul Mark B.1 pmbmedina@post.upm.edu.ph
Publikováno v:
Journal of Biology / TẠp chí Sinh HỌc. Sep2024, Vol. 46 Issue 3, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.