Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Windson Isidoro Haminiuk C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Folmann Lima N; Postgraduate Program in Environmental Science and Technology, Federal University of Technology - Paraná, 5000 Deputado Heitor Alencar Furtado Street, 81280-340, Curitiba, PR, Brazil., Maciel GM; Biotechnology Laboratory, Department of Chemistry and Biology, Federal University of Technology - Paraná, 5000 Deputado Heitor Alencar Furtado Street, 81280-340, Curitiba, PR, Brazil., de Andrade Arruda Fernandes I; Postgraduate Program in Food Engineering, Federal University of Paraná, 100 Coronel Francisco Heráclito dos Santos Avenue, 81530-000, Curitiba, PR, Brazil., Windson Isidoro Haminiuk C; Biotechnology Laboratory, Department of Chemistry and Biology, Federal University of Technology - Paraná, 5000 Deputado Heitor Alencar Furtado Street, 81280-340, Curitiba, PR, Brazil.
Publikováno v:
Food technology and biotechnology [Food Technol Biotechnol] 2023 Dec; Vol. 61 (4), pp. 494-504.