Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Wilsmann, Daiane Elisa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carvalho, Daiane, Chitolina, Gabriela Zottis, Wilsmann, Daiane Elisa, Lucca, Vivian, Emery, Brunna Dias de, Borges, Karen Apellanis, Furian, Thales Quedi, Santos, Luciana Ruschel dos, Moraes, Hamilton Luiz de Souza, Nascimento, Vladimir Pinheiro do
Publikováno v:
Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1703, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wilsmann, Daiane Elisa, Furian, Thales Quedi, Carvalho, Daiane, Chitolina, Gabriela Zottis, Lucca, Vivian, Emery, Brunna Dias, Borges, Karen Apellanis, Martins, Abrahão Carvalho, Pontin, Karine Patrin, Salle, Carlos Tadeu Pippi, de Souza Moraes, Hamilton Luiz, do Nascimento, Vladimir Pinheiro
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; 20230101, Issue: Preprints p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Ação bactericida da água eletroquimicamente ativada frente à Salmonella Heidelberg de origem avícola
Autor:
Wilsmann, Daiane Elisa
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
O Brasil é o segundo maior produtor de carne de frango do mundo, e o primeiro em exportação. Tamanha importância leva à necessidade de um criterioso programa de biosseguridade, buscando impedir problemas sanitários que possam causar danos aos p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::cda7668e594386fcd72361b7dd4ba833
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.