Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Williams, Madeleine"'
Autor:
Williams, Madeleine
Mémoire numérisé par la Direction des bibliothèques de l'Université de Montréal.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1866/31531
Autor:
Thomas, Robert1,2 madeleine.williams@bedfordhospital.nhs.uk, Williams, Madeleine1 yuuki.yanagisawa@bedfordhospital.nhs.uk, Aldous, Jeffrey3 jeffrey.aldous@beds.ac.uk, Yanagisawa, Yuuki1 rajeev.kumar@bedordhospital.nhs.uk, Kumar, Rajeev1, Forsyth, Rachel4 rf451@cam.ac.uk, Chater, Angel3 angel.chater@beds.ac.uk
Publikováno v:
COVID. Apr2022, Vol. 2 Issue 4, p433-449. 17p.
Autor:
Williams, Madeleine H, Hadjinicolaou, Andreas V, Norton, Benjamin C, Kader, Rawen, Lovat, Laurence B
Publikováno v:
Frontiers in Oncology. 13
Lynch syndrome (LS) is an inherited cancer predisposition syndrome associated with high lifetime risk of developing tumours, most notably colorectal and endometrial. It arises in the context of pathogenic germline variants in one of the mismatch repa
Publikováno v:
Nutraceuticals (1661-3821); Sep2023, Vol. 3 Issue 3, p353-365, 13p
Autor:
Thomas, Robert1 robert.thomas@bedfordhospital.nhs.uk, Williams, Madeleine1, Smit, Graham1, Chater, Angel2,3
Publikováno v:
British Journal of Medical Practitioners. Dec2020, Vol. 13 Issue 2, p21-24. 4p.
Autor:
Thomas, Robert, Oakes, Roger, Gordon, Julie, Russell, Simon, Blades, Mabel, Williams, Madeleine
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2009, Vol. 39, Issue 3, pp. 295-305.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650910957555
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2007, Vol. 37, Issue 1, pp. 24-36.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650710726922
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2005, Vol. 35, Issue 6, pp. 436-451.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650510633846
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 8/28/2022, Vol. 128 Issue 4, p653-658, 6p